pozitii sexuale

Pozitia „șurub”: favorita multor femei

Intimitatea și satisfacția sexuală sunt aspecte fundamentale ale vieții cuplului. În căutarea diversității și a noilor experiențe în dormitor, mulți parteneri explorează diferite poziții sexuale. Una dintre pozițiile care au devenit favorita multor femei este cunoscută sub numele de „poziția șurub.” Această poziție oferă o combinație de adâncime, stimulare și intimitate, care poate intensifica plăcerea pentru ambele părți. În acest articol, vom explora în detaliu poziția „șurub,” oferind sfaturi despre cum să o încercați cu succes și beneficiile pe care le aduce.

Descrierea Poziției „Șurub”

Poziția „șurub” este o variantă a poziției misionar, însă cu o torsiune care face o diferență semnificativă în ceea ce privește stimularea și adâncimea penetrării. Iată cum se realizează această poziție:

 1. Preludiul: Începeți cu un preludiu senzual pentru a vă excita și pentru a vă relaxa. Sărutările, mângâierile și comunicarea deschisă sunt cheia unei atmosfere intime și pasionale.
 2. Poziționarea: Partenerul activ se așează deasupra, în poziția misionar clasică, cu picioarele întinse sau ușor îndoite. Partenerul pasiv se întinde pe spate cu picioarele deschise.
 3. Atingerea adâncă: În loc să se concentreze doar pe mișcările verticale de sus în jos, partenerul activ își sprijină greutatea pe brațe și își rotește șoldurile într-o mișcare circulară sau de șurubare. Acest lucru permite o penetrare mai adâncă și stimularea mai intensă a punctelor sensibile.
 4. Controlul adâncimii: Partenerul pasiv poate controla adâncimea penetrării prin ridicarea sau coborârea șoldurilor. Acest control permite ajustarea nivelului de confort și stimulare.
 5. Îmbrățișări și sărutări: Pe lângă mișcările de șurubare, puteți menține intimitatea prin îmbrățișări, sărutări și contact vizual. Aceste gesturi adaugă o dimensiune emoțională profundă actului sexual.

Beneficiile Poziției „Șurub”

Poziția „șurub” oferă numeroase beneficii, atât pentru partenerul activ, cât și pentru cel pasiv. Iată câteva dintre acestea:

 1. Stimulare intensă: Datorită mișcării de șurubare, această poziție permite o stimulare profundă a punctelor sensibile, cum ar fi punctul G la femei. Acest lucru poate duce la orgasme mai intense și plăcute.
 2. Control îmbunătățit: Atât partenerul activ, cât și cel pasiv au control asupra adâncimii și intensității mișcărilor. Acest control facilitează adaptarea la preferințele individuale și poate crește nivelul de confort.
 3. Intimitate crescută: Mișcările de șurubare pot crea o conexiune emoțională mai puternică între parteneri, deoarece se simt mai aproape unul de celălalt.
 4. Varietate sexuală: Încercarea de noi poziții sexuale, precum „poziția șurub,” poate aduce varietate și noutate în dormitor, menținând viața sexuală proaspătă și interesantă.

Sfaturi pentru a Experimenta cu Succes Poziția „Șurub”

Pentru a experimenta cu succes poziția „șurub,” țineți cont de următoarele sfaturi:

 1. Comunicare deschisă: Discutați deschis cu partenerul despre dorințe, nevoi și confort. Comunicarea este esențială pentru a vă asigura că amândoi vă simțiți bine în timpul actului sexual.
 2. Preludiul: Nu neglijați preludiul. Începeți cu sărutări, mângâieri și jocuri senzuale pentru a vă excita și pregăti corpul pentru intimitate.
 3. Lubrifiant: Utilizarea unui lubrifiant poate reduce fricțiunea și poate face experiența mai plăcută.
 4. Varietatea mișcărilor: Experimentați cu diferite unghiuri și ritmuri de mișcare pentru a descoperi ce funcționează cel mai bine pentru voi.
 5. Respect și consimțământ: Respectați întotdeauna limitele și consimțământul partenerului. Asigurați-vă că sunteți amândoi confortabili și că vă simțiți în siguranță.

În concluzie, poziția „șurub” este o variantă pasională și stimulantă a poziției misionar, care aduce beneficii semnificative pentru ambele părți. Cu comunicare deschisă și experimentare, această poziție poate contribui la intensificarea plăcerii și a intimității în cuplu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *