Triplă lansare de carte la Universitatea din Alcala

Share Button

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, colega noastră, Elisabeta Boțan, poetă și traducătoare, stabilită de 12 ani în Spania, va organiza în orașul natal al lui Cervantes un alt eveniment cultural internațional,  în colaborare cu Universitatea din Alcala.

De această dată, este vorba despre o triplă lansare de carte, ce poartă numele blogului său de traduceri, HORIZONTURI POETICE, și e găzduită de Universitatea din Alcalá, Facultatea de de Filozofie și Litere, cu care poeta colaborează de câtva timp.

Evenimentul va avea loc vineri, 8 mai 2015, de la ora 18, în Sala de Juntas, c/ Colegios, nr 2, Alcala de Henares, Madrid.

Vor fi lansate trei volume de poezii: Erosión, de Marina Centeno (Mexic), Editura Lord Byron, Fuga a lo real, de Zhivka Baltadzhieva (Bulgaria), Editura Amargord și Dimensiones de Elisabeta Boțan (România), Editura Seleer.

Prezentarea va fi susținută de scriitoarea spaniolă Olga del Carmen Becerra, licențiată în filologie hispanică, de la Institutul de Studii Complutense, coordonatoare și moderatoare de radio a Grupului PARNASO, Zhivka Baltadzhieva, poetă, traducătoare, doctor în filologie slavă și lingvistică indoeuropeană și, desigur, Elisabeta Boțan.

Seara se va încheia cu un moment muzical susținut de Ester Lorente, intrepretă de muzică pop și Juan Delgado, interpret de tango argentinian.

Intrarea este gratuită.

Cartel Horizontes Poe ticos Mayo 1a

443

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.