Sara Lancea, o artistă de 8 ani, vă invită la prima ei expoziție de pictură: „Prieteni Fantastici”

Share Button

În lumea internetului în care avem prieteni virtuali cu miile și prea puțini prieteni adevărați, o artistă de opt ani vă invită să explorați lumea „prietenilor fantastici”. Sara Lancea își expune colecția de lucrări numită „Prieteni Fantastici”, între 30 septembrie și 5 octombrie, la UBIS Club (Fabrica de Glucoză, Complex NovoPark, Clădirea G).  Expoziția poate fi vizitată zilnic între orele…

Pentru că lumea copilăriei este fascinantă, vă invităm să veniți cu toții, copii, părinți și bunici pentru a vedea cele 25 de lucrări selectate din multitudinea de lucrări ale Sarei, realizate de la cinci ani și până acum. Această expoziție este rodul imaginației pure și a viziunii necenzurate a unui copil, fără a fi influențat de o educație în artă.

Scopul expoziției este tocmai împărtășirea acestei stări unice de „copilăreală” de care avem atâta nevoie la orice vârstă. Și totodată, poate fi și un îndemn pentru descoperirea laturii creative a copiilor.

Expoziția „Prieteni Fantastici”, curatoriată de Vali Lancea, este prima de acest fel și va fi expusă și în alte locații din România.

actualitatea literară

840

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.