Premiul naţional pentru debut în poezie „Traian T Coşovei”, ediția a II-a

Share Button

Ca toţi creatorii autentici, poetul Traian T Coşovei a fost generos. Lista tinerilor poeţi pe care i-a încurajat, prezentat şi promovat este impresionantă. Suntem, astfel, încredinţaţi că avem acordul său în acest demers.

Asociația Culturală Direcția 9, în parteneriat cu Editura Tracus Arte, acordă Premiul naţional pentru debut în poezie Traian T Coşovei. Volumul premiat va fi publicat de către Editura Tracus Arte și va fi anunțat în octombrie 2015, cu ocazia celei de-a doua ediții a Galei Tinerilor Poeți Traian T Coşovei.

Se pot înscrie concurenţi nedebutaţi în volum, indiferent de vârstă şi fără nici o condiţionare. Concurenţii vor înscrie un grupaj de minim 30 de poeme, în format electronic. Grupajele vor fi culese cu caractere Times New Roman, corp 14 şi vor fi expediate pe e-mail directia9@yahoo.com de pe un e-mail care nu conține indicii privind identitatea autorului. Grupajele trimise de pe e-mail-uri care conțin numele autorului sau indicii privind acesta vor fi descalificate. De asemenea, indicarea unor indicii publice în legătură cu grupajul trimis, de către autor sau apropiați ai acestuia, din care să rezulte o legătură între poet și grupajul trimis, va duce la descalificare.Data limită pentru expedierea grupajelor este 1 septembrie 2015, ora 24.00.

Juriul ediţiei 2015 a Premiului naţional pentru debut în poezie Traian T Coşovei este compus din scriitorii Dan Mircea Cipariu, Adrian Suciu și Robert Șerban. Fiecare dintre membrii Juriului va juriza separat grupajele înscrise în concurs şi va furniza un clasament cuprinzând primele trei poziţii. Toate grupajele nominalizate de către cei trei membri ai Juriului vor intra în faza finală şi vor beneficia de o a doua jurizare, câștigătorul urmând să fie decis cu minim două voturi din trei în această fază a jurizării.

Colegiul Director al Asociaţiei Culturale Direcţia 9

451

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.