Lansare de carte: Între naționalisme și extremisme, de Loredana Terec-Vlad

Share Button

Sâmbătă, 15 martie a.c., în cadrul Târgului Național de Carte Agora Ex Libris, va fi lansat volumul Între naționalisme șiextremisme, autor Loredana Terec-Vlad.

Printre invitați se vor afla cadre universitare: Lector Univ. Dr. Horia Chiriac de la Universitatea Gh. Asachi din Iași, Lector Univ. Dr. Costel Marius Eși de la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava și Conf. Univ. Dr. Alexandru Trifu de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, dar și Directorul Adjunct al Liceului tehnologic Tomșa Vodă din Solca. Invitații vor avea parte și de un Workshop pe teme de etică aplicată.

Fălticeneanca Loredana Terec-Vlad va participa și la Conferința Internațională LUMEN 2014 Conference Logos, universality, Mentality, Education, Novelty care va avea loc între 10-12 aprilie 2014 la Iași, alături de personalități din domeniul științelor socio-umane din peste 40 de țări. Conferința va fi organizată de Centrul de Studii Lumen împreună cu Conf. Univ. Dr. Antonio Sandu.

Loredanda Terec-Vlad a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative şi Facultatea de Economie din cadrul Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi. Actualmente este masterand la Facultatea de Istorie şi Geografie, specializarea Filosofie la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava. A publicat articole de specialitate în domenii precum: bioetică, etica afacerilor, sociologie organizaţională. În volumul de faţă autoarea analizează naţionalismele, cu precădere naţionalismul german, care a stat la baza nazismului.

Alex S.

568

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.