Întâlnire la Oravița, cu poeta și regizoarea Medeea Iancu

Share Button

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 17, într-un spațiu neconvențional și anume în imobilul de pe strada Eftimie Murgu, la numărul 18 (Oraviţa), Cercul literar Ghoerghe Azap – ediția a XII – a vă invită la o întâlnire cu poeta și regizoarea Medeea Iancu, care va lectura din textele selectate din cele două volume ale sale: ”Divina tragedie” (2011) și ”Cîntarea care a biruit toate cîntările” (2015), cât și din alte texte inedite, pe care le va supune atenției publicului, în vederea unor discuții pe marginea acestora.

Evenimentul este organizat și moderat de poetul Raul Bribete, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Timișoara.

****

Medeea Iancu s-a născut la 23 august. Absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Regie de teatru, Cluj-Napoca. A debutat în poezie cu volumul divina tragedie, Brumar, 2011, volum distins cu premiul Marin Mincu, Radu Săplăcan pentru manuscris şi premiul Tânărul Poet al anului 2011 în cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

Poeme publicate în: Timpul, Tomis, Tiuk, Viaţa românească, Tribuna, Dacia literară, Helikon, Familia. A tradus în colaborare cu Adrian Niţă ”Extaz, moarte şi rock’n roll”, Vintilă Corbul, Editura Adevărul Holding. În 2015 a publicat al doilea volum de poeme, Cîntarea care a biruit toate cîntările, Paralela 45.

afis-medeea-iancu-1a

559

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.